liberinteleorman.ro

Junioarele U 17 s-au calificat la Turneul final al Campionatului Național de fotbal feminin

28 iunie 2021
Advertisement

Junioarele U 17 s-au calificat la Turneul final al Campionatului Național U17 după ce au trecut, pe teren propriu, în faza zonală de Selena Constanța, cu scorul de 4-0, golurile fiind marcate de Loredana Pandele și Mădălina Zanfir, ambele cu câte o dublă.

Alături de sportivele din Alexandria s-au calificat la turneul final formațiile: Olimpia Cluj-Napoca, Zimbrul Tulcea, Fair Play București, Fortuna Becicherecu Mic, Vasas Odorheiu Secuiesc. Echipa din Capitala Teleormanului a fost repartizată în grupă împreună cu Fortuna Becicherecu Mic și Fair Play București.

Primul joc îl vor disputa pe data de 30 iunie, împotriva echipei Fortuna Becicherecu Mic. Lotul pregătit de antrenorul Călin Pistolea este: Răducu Alexandra, Rizea Gabriela, Crăciun Nicoleta, Trifu Carmen, Coman Daniela, Radu Mădălina, Pană Eliza, Stanca Alexandra, Preda Denisa, Pandele Loredana, Ivan Antonia, Zanfir Mădălina, Constantin Livia.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Aurel Fierăscu este noul președinte al USR PLUS Teleorman: „Împreună putem schimba imaginea județului nostru”

Următorul articol

Marian Fişcuci, ACHITAT definitiv în dosarul Proinvest

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Advertisement Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de