19, martie, 2019
Breaking News:
Home > Sport > Judocanii de la CSS Alexandria, două medalii de aur la Cupa Internațională de Judo „Alina Dumitru”

Judocanii de la CSS Alexandria, două medalii de aur la Cupa Internațională de Judo „Alina Dumitru”

ODJ_Juniori_14Dec2013-705La CSS Alexandria – secția Judo, sportivii se pregătesc pentru fazele finale ale competiției naționale. În acest sens, în perioada 16-17 mai 2015, elevii, antrenați de profesorii Giurgiuveanu Ion, Mihăiță Matei și Ghinea Valeriu, au participat, în București, la Cupa Internațională de Judo „Alina Dumitru”, ediția a III-a, și au obținut rezultate deosebite. Ei s-au întors acasă cu 2 medalii de aur, 1 medalie de argint, 4 medalii de bronz.

În data de 23 mai 2015, echipa de judo a CSS Alexandria a participat, în Bulgaria, la Sviștov, la un antrenament comun cu partenerii și prietenii de la SC JUDOSPORT SVIȘTOV. De asemenea, pe 1 iunie 2015 va avea loc, la sala de judo a CSS Alexandria, competiția „Cupa 1 iunie pentru copii”.

Fazele finale ale competiției naționale se vor desfășura astfel: 19 – 20 iunie, Târgoviște, etapa EUROREGIUNE 3, la care vor participa sportivi din județele Argeș, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Dâmbovița, Prahova și Teleorman. 29 iunie 2015, Târgu Mureș, finala „U -10 și U -11 ani”, vor participa sportivii care au obținut primele trei poziții la toate categoriile, de la toate euroregiunile din țară. Pe 5 iulie 2015, la Arad, finala „U -12 și U -13 ani”, unde vor participa sportivii care au obținut primele trei poziții la toate categoriile, de la toate euroregiunile din țară, potrivit echipei de comunicare a CSS Alexandria Judo.

About Monica Vasilescu

Lasă un răspuns