Judocanii de la CSS Alexandria, două medalii de aur la Cupa Internațională de Judo „Alina Dumitru”

în Sport

ODJ_Juniori_14Dec2013-705La CSS Alexandria – secția Judo, sportivii se pregătesc pentru fazele finale ale competiției naționale. În acest sens, în perioada 16-17 mai 2015, elevii, antrenați de profesorii Giurgiuveanu Ion, Mihăiță Matei și Ghinea Valeriu, au participat, în București, la Cupa Internațională de Judo „Alina Dumitru”, ediția a III-a, și au obținut rezultate deosebite. Ei s-au întors acasă cu 2 medalii de aur, 1 medalie de argint, 4 medalii de bronz.

În data de 23 mai 2015, echipa de judo a CSS Alexandria a participat, în Bulgaria, la Sviștov, la un antrenament comun cu partenerii și prietenii de la SC JUDOSPORT SVIȘTOV. De asemenea, pe 1 iunie 2015 va avea loc, la sala de judo a CSS Alexandria, competiția „Cupa 1 iunie pentru copii”.

Fazele finale ale competiției naționale se vor desfășura astfel: 19 – 20 iunie, Târgoviște, etapa EUROREGIUNE 3, la care vor participa sportivi din județele Argeș, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Dâmbovița, Prahova și Teleorman. 29 iunie 2015, Târgu Mureș, finala „U -10 și U -11 ani”, vor participa sportivii care au obținut primele trei poziții la toate categoriile, de la toate euroregiunile din țară. Pe 5 iulie 2015, la Arad, finala „U -12 și U -13 ani”, unde vor participa sportivii care au obținut primele trei poziții la toate categoriile, de la toate euroregiunile din țară, potrivit echipei de comunicare a CSS Alexandria Judo.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*