liberinteleorman.ro

Judocanii de la CSS Alexandria, două medalii de aur la Cupa Internațională de Judo „Alina Dumitru”

27 mai 2015

ODJ_Juniori_14Dec2013-705La CSS Alexandria – secția Judo, sportivii se pregătesc pentru fazele finale ale competiției naționale. În acest sens, în perioada 16-17 mai 2015, elevii, antrenați de profesorii Giurgiuveanu Ion, Mihăiță Matei și Ghinea Valeriu, au participat, în București, la Cupa Internațională de Judo „Alina Dumitru”, ediția a III-a, și au obținut rezultate deosebite. Ei s-au întors acasă cu 2 medalii de aur, 1 medalie de argint, 4 medalii de bronz.

În data de 23 mai 2015, echipa de judo a CSS Alexandria a participat, în Bulgaria, la Sviștov, la un antrenament comun cu partenerii și prietenii de la SC JUDOSPORT SVIȘTOV. De asemenea, pe 1 iunie 2015 va avea loc, la sala de judo a CSS Alexandria, competiția „Cupa 1 iunie pentru copii”.

Fazele finale ale competiției naționale se vor desfășura astfel: 19 – 20 iunie, Târgoviște, etapa EUROREGIUNE 3, la care vor participa sportivi din județele Argeș, Călărași, Giurgiu, Ialomița, Dâmbovița, Prahova și Teleorman. 29 iunie 2015, Târgu Mureș, finala „U -10 și U -11 ani”, vor participa sportivii care au obținut primele trei poziții la toate categoriile, de la toate euroregiunile din țară. Pe 5 iulie 2015, la Arad, finala „U -12 și U -13 ani”, unde vor participa sportivii care au obținut primele trei poziții la toate categoriile, de la toate euroregiunile din țară, potrivit echipei de comunicare a CSS Alexandria Judo.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Gălăgia dinaintea guvernării

Următorul articol

Consiliul Județean oferă 8.000 lei pentru “Cupa 1 Iunie”

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.