Judocanii de la CSS Alexandria au încă 17 medalii de aur, 13 medalii de argint, 2 medalii de bronz

în Sport

judo

În data de 3 iunie 2015, la sediul CSS Alexandria – secția Judo, Direcția pentru Sport a Județului Teleorman a organizat „Cupa 1 Iunie”, la care au participat sportivi legitimați la CSS Alexandria – Judo și ABC Judo Alexandria. Sub atenta supraveghere a antrenorilor Giurgiuveanu Ion, Mihăiță Matei și Ghinea Valeriu, sportivii de la CSS Alexandria – Judo, care s-au înfruntat la mai multe categorii de greutate și de vârstă, au cucerit 17 medalii de aur, 13 medalii de argint, 2 medalii de bronz. La finalul concursului, toți copii au primit, din partea organizatorilor, surprize dulci și plăcute.

Menționăm că acest concurs a reprezentat o nouă etapă în pregătirea sportivilor pentru etapele finale ale competiției naționale, informează Biroul de presă al CSS Alexandria. De asemenea, clubul anunță și lansarea paginii de facebook a CSS Alexandria – Judo. Astfel, activitățile sportivilor pot fi urmărite și în mediul virtual la adresa: https://www.facebook.com/pages/CSS-Alexandria-Judo/710258012413678.

Facem precizarea că și judocanii de la Clubul ABC Judo Alexandria și-au demonstrat abilitățile, în sensul că toate categoriile de vârstă și de greutate au fost câștigate net de ei. Din informațiile noastre, știm că au fost categorii la care pe primele două locuri s-au aflat sportivi de la ABC, fapt care era de așteptat, mai ales că ei se mândresc cu valoroase performanțe naționale şi internaționale obținute în cursul timpului.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*