Judecătoarele dosarului Dragnea au amânat procesul angajărilor fictive pentru 21 ianuarie

în Actualitate/Actualitatea politică

Monica Vasilescu

Noul complet de judecată care îi va da sentința definitivă lui Dragnea, condamnatul la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, a avut primul termen din dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman astăzi. Completul Penal 2, compus din judecătoarele: Encean Simona Daniela, Rog Lucia Tatiana, Rus Alexandra Iuliana, Mera Luciana și Popa Rodica Aida, a amânat judecata pentru 21 ianuarie 2019, la cererea avocatului unui inculpat din dosar.

Tot astăzi, CSM a decis ca noile completuri de 5 judecători să rămână în componența actuală până la finalizarea dosarelor repartizate.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*