Jucătoarele Universității Alexandria, convocate la acțiuni ale loturilor naționale

în Actualitate

De curând, echipa de fotbal feminin care activează în prima ligă de fotbal feminin din țară – Universitatea Alexandria și-a reluat pregătirile în vederea realizării obiectivelor pentru sezonul următor.

După parcursul avut anul trecut în Liga I, pe adresa clubului alexăndrean au venit convocări pentru mai multe sportive, acestea urmând să reprezinte România în competițiile internaționale.

Jucătoarele convocate la aceste acțiuni sunt: Rizea Gabriela la categoria U 15, Cristina Tudorache și Claudia Pană la U 17, Otilia Durlă, Andreea Diță și Georgiana Gologan la U 19.

Pentru noul sezon al Ligii I de fotbal feminin, lotul Universității va avea în componență, pe lângă jucătoarele de anul trecut, mai multe junioare U 15, promovate de antrenorul Călin Pistolea de la echipa de junioare care a obținut locul III la Turneul Final U 15 în vară.

În această perioadă, echipa din Alexandria își continuă pregătirea la baza de la Liceul Tehnologic nr. 1 din localitate, reușind să dispute și o serie de meciuri amicale până acum împotriva unor echipe de băieți și fete.

Startul noului sezon se preconizează să înceapă la începutul lunii septembrie, săptămâna viitoare urmând a se stabili țintarul. ”Vrem să obținem rezultate la fel de bune ca în sezonul trecut. Principalul obiectiv este creșterea și promovarea sportivelor într-un mediu propice pentru performanță precum și rămânerea pe prima scenă fotbalistică a țării. Anul acesta încercăm să promovăm mai multe junioare U 15 pentru a le câștiga pe viitor. Un lucru îmbucurător pentru mine este revenirea jucătoarei Andra Olaru, care in iarnă a fost operată la ligamente, iar acum se pregătește normal cu echipa dar și faptul că în această perioadă fetele se pregătesc foarte bine și nu au probleme cu accidentările. Sper ca la startul campionatului toate fetele să fie apte de joc în așa fel încât să putem aborda meciurile cu tot lotul valid”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*