ISU Teleorman are șef nou

în Actualitate

Monica Vasilescu

marius-stancu-isu-teleormanDupă ieșirea la pensie a inspectorului șef al ISU Teleorman, colonel Liviu Sandu Sorinel, instituția are un alt conducător. Este vorba despre colonelul Marius Stancu, adjunct al ISU Giurgiu, care, conform deciziei conducerii centrale, va reveni în județul din care provine și își va prelua noile atribuții începând cu data de 5 octombrie 2016.

Noul inspector şef de la ISU Teleorman, un om cu referințe deosebite în rândul colegilor din județul vecin, a împărtășit vestea transferului său pe Facebook: ”Mulțumesc din toată ființa mea minunatului colectiv din ISU Giurgiu, oameni care au contribuit din plin la dezvoltarea mea profesională! Mulțumesc tuturor celor care s-au bucurat astăzi de decizia împuternicirii mele la ISU Teleorman. Mulțumesc conducerii IGSU pentru încrederea acordată! Și chiar dacă pentru o perioadă determinată sau nu de timp voi reveni în orașul natal, inima mea bate în GIURGIU! Pompier până la moarte!”

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*