liberinteleorman.ro

Ionuț Neacșu nu crede în șomaj. Poate crede în Moș Crăciun…

20 aprilie 2016
Advertisement

neacsuCarmen Dumitrescu

Ionuț Neacșu este un viceprimar tânăr. Și s-ar presupune că un tânăr, fie el chiar și pesedist, are mintea un pic mai limpede decât dinozaurii, ceea ce l-ar determina să conștientizeze că tinerii din jurul lui nu sunt foarte fericiți cu felul în care merg treburile în Alexandria. S-ar mai presupune că în timpul pe care îl pierde pe la partid, Neacșu întâlnește tineri și-i întreabă: “Prietene, de ce vrei tu să te angajeze PSD-ul?” Iar tinerii în cauză îi răspund: “Pentru că, domnule viceprimar, am terminat facultatea și m-am prezentat la multe interviuri, dar ăștia spun că sunt prea calificat și să plec la București. Eu nu vreau, că e mama bolnavă, așa că am venit să lipesc afișe pentru dumneavoastră!”

Da… Se pare, însă, că presupunerile noastre sunt total greșite. Pentru că în cadrul unei emisiuni TV, difuzate pe postul Digi 24, Ionuț Neacșu a afirmat, cu toată convingerea, că în Alexandria nu ar fi probleme foarte mari cu locurile de muncă… După ce ne-am șters la ochi, ne-am ciupit ca să ne convingem că nu e un vis amuzant, ne-am dat seama că Ionuț are dreptate. El nu are de ce să-și facă mari probleme. Că el a fost angajat de partid și că, prin partid, el a reușit să-și angajeze și sora pe la Poliția Locală (așa cum vuiește tot târgul), să-și aducă afacerile la un nivel de profit rezonabil și să pună vorbe bune sau proaste pentru amicii lui fără locuri de muncă. Așa că e clar: Ionuț nu minte! Nu, el crede doar în Moș Crăciun (că poartă roșu) și nu vede relevanța șomajului în orașul pe care îl administrează. Noi nu putem decât să ne bucurăm pentru el. Că ne-ar plăcea și nouă să nu credem în șomaj.

 

1 Comment

  1. Sa fim seriosi. Acest viceprimar sa urmareasca afacerile firmei pe care o patroneaza din umbra
    si este subcontractor la Teldrum avand lucrari la campusul din Zimnicea.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Da’ de ce să nu plângă mama voastră?

Următorul articol

Povestea nespusă din spatele suferinței lui Nea’ Ion de la piață – “Decât să moară la noi, mai bine să moară pe stradă!”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică