Ion Nuțu râvnește la capra vecinului

în Bârfe/Politica altfel

Monica Vasilescu

ion nutuBârfe: Ion Nuțu a avut două mandate de primar la Roșiorii de Vede, din 2004, până în 2012, atunci când a pierdut alegerile în favoarea lui Cristian Duică. La coborârea de pe scările primăriei din Roșiori, Ion Nuțu s-a reorientat către creșterea animalelor din curte, adică spre capre. Alături de fiica și ginerele său, fostul edil-șef a achiziționat 100 de caprine, și-a construit un grajd pe structura metalică, dotată cu sală de muls și alte îmbunătățiri și s-a dedicat în totalitate acestei preocupări. Mai mult, Ion Nuțu putea fi numit și producător de lapte și brânză, devenind un businessman în acest domeniu.

După o perioadă destul de lungă în care s-a recules, fostul edil s-a gândit să candideze din nou la primărie, găsind sprijin politic la UNPR. Totuși, această formațiune nu i-a adus norocul scontat, fiindcă a pierdut cu brio alegerile locale din 5 iunie. UNPR nu l-a lăsat, însă, la capre și, prin partenerii pesediști, i-a identificat un loc de șef la Spitalul ”Caritas” din Roșiorii de Vede. Acum acesta așteaptă rocada pe funcții. Și nu că postul ar fi liber, dar Nuțu râvnește și la capra vecinului.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

2 Comments

  1. Groaznic!Idividul este semi-analfabet, oportunist si lingau in ultimul grad, are numai prostii si aberatii in cap, mandatele sale de primar si vice-primar sunt adevarate gauri financiare pentru oras, miroase tare a coruptie, afacerea cu piata agro, cu mafifa uneperista, cu un alt mare jupuitor analfabet, Ghiolban ot Doage, probabil se vrea falimentul total al amaratului de Rosiori de Vede…

  2. …Vor ateriza OZN-uri pe Spitalul Caritas, se va intra prin teleportarea!!!!Mariti MORGA, VINE CRETINUTZU!!!!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*