liberinteleorman.ro

Ion Ghinea, fost ofiţer la Investigaţii Criminale în cadrul IPJ Teleorman, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă

22 august 2017

Monica Vasilescu

Ieri, pe DJ 504, între localitățile Alexandria și Lăceni, s-a produs un accident rutier soldat cu victime. Echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Alexandria a consemnat, în urma verificărilor, că evenimentul l-a avut în prim plan pe un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Alexandria, care conducea un autoturism către satul Lăceni și nu a observat un atelaj hipo nesemnalizat, ce se deplasa în aceeași direcție pe sensul său de mers, intrând în coliziune cu acesta.

Conform unui comunicat de presă al IPJ Teleorman, în urma impactului a rezultat rănirea gravă a unui bărbat în vârstă de 43 ani și rănirea ușoară a unui bărbat în vârstă de 65 ani, ambii din comuna Mavrodin, cei doi fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Potrivit surselor noastre, conducătorul auto este fostul șef al Biroului Investigaţii Criminale în cadrul IPJ Teleorman, pe numele său Ion Ghinea. Acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind condus la spital unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Poziţia României faţă de invazia Cehoslovaciei de către armatele Tratatului de la Varşovia – august 1968

Următorul articol

De ce stricați imaginea județului, imaculaților?

Cele mai recente articole de Actualitate