liberinteleorman.ro

Ioana Ghergu a împlinit 100 de ani

11 mai 2015

Monica Vasilescu

centenar

De patru ani, Consiliul Județean Teleorman îi aniversează pe centenarii județului. 100 de ani a împlinit și Ioana Ghergu din comuna Furculești, care a primit, luni, vizita președintelui CJ Teleorman – Adrian Gâdea și a primarului comunei Furculești – Paul Vălică Dragomir. Încă în forță, femeia a mulțumit oaspeților pentru flori și pentru suma de 1.000 de lei, primită în dar de fiecare persoană care împlinește un secol de viață, din partea Consiliului Județean Teleorman.

”Acțiunea face parte din programul privind sărbătorirea centenarilor din Teleorman. Astăzi am venit în satul Spătărei, comuna Furculești, pentru a-i spune doamnei Ghercu ”La mulți ani”. E bine ca noi, cei care reprezentăm autoritățile publice locale, să aducem un semn de respect acestor persoane, urându-le foarte multă sănătate. În aceste întâlniri am învățat multe lucruri și am văzut ceea ce înseamnă înțelepciunea unei persoane cu o experiență de viață. Cred că merită, în continuare, să ne aplecăm atenția și să respectăm aceste persoane” – Adrian Gâdea.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Gigi Becali retrogradează… de la muntele Athos în Teleorman

Următorul articol

Liderii “ noului PNL” din Teleorman nu apar în stenograme, deci… gura nu le miroase

Cele mai recente articole de Actualitate