liberinteleorman.ro

Ioan Niculae are de dat bani… cu executare!

11 decembrie 2014
Advertisement

Monica Vasilescu

Ioan NiculaePe lângă enormele sume de bani pe care le dă pe împușcat și împăiat elefanți, bogatul Ioan Niculae are de achitat debite considerabile creditorilor. În urma unui proces pierdut în instanța de la Teleorman cu o firmă locală al cărei patron îi este sau îi era apropiat, omul de afaceri are de plată bănet greu de descifrat de omul de rând, care nu a ținut în mâini mai mult de un salariu minim pe economie.

Vorbim despre suma de 12.901.377,73 lei, pe care debitorul Ioan Niculae trebuie să o plătească creditoarei SC SIMCA SA Alexandria, societate cu care acesta s-a aflat în litigiu, începând cu anul 2013.
Din totalul sumei, 12.660.311,53 lei reprezintă debit, iar 241.066,20 lei reprezintă penalităţi de întârziere, la care se mai adaugă cheltuieli de judecată însumate la 205 lei. În pronunțarea magistraților de la Teleorman se specifică faptul că ordonanţa de plată este executorie.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

CSS Alexandria, la Festivalul Românesc de Judo

Următorul articol

Lansarea unei cărți de excepţie: „Constantin Prezan – Mareşalul datoriei”, autor Dan Botez

Cele mai recente articole de Actualitate