Ioan Augustin se pregătește pentru primărie

în Bârfe

augustin ioanCarmen Dumitrescu

Unul dintre cei mai promițători tineri din PSD Teleorman a fost și rămâne Ioan Augustin. Lui nu i se pot reproșa lucrurile care se reproșează de obicei spălaților pe creier ai partidului roșu. Augustin a știut să rămână un om de calitate, indiferent de poziția pe care a ocupat-o la partid. În plus, îl ajută și zestrea intelectuală, lucru care l-a făcut să se descurce de minune până acum în poziția de subsecretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului. Ne-a surprins oarecum vestea că PSD Teleorman intenționează să-l readucă pe Augustin pe baricadele politicii locale, în poziția de viceprimar, pentru că opțiunile din ultima vreme ale seniorilor pesediști păreau destul de compromise. Dar iată că vestea pregătirii lui Augustin pentru funcția de viceprimar ne bucură și ne dă încredere, în același timp. Dacă s-ar mai face măcar două alegeri la fel de inspirate în poziții cheie din administrația alexăndreană, poate că am dormi și noi mai liniștiți. Din păcate, PSD stă prost la capitolul tineri. Nu că n-ar fi mulți, dar nu prea au cu ce… Și atunci e normal să stăm câte patru ani cu un Neacșu în poziția de viceprimar, pentru a ne bucura de patru ani cu Augustin…. Sperăm, totuși, ca vestea să nu rămână la stadiul de bârfă. Nu de alta, dar Augustin e cam singurul motiv pentru care mai apreciem PSD-ul astăzi.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

1 Comment

  1. Nu o sa mai aveti niciun motiv in curând.Aveti prea mari așteptări de la un om a cărui singura realizare a fost sa fie profesor de sport la Scoala Ajutătoare! Daca nu era partidul nu mai auzeam nimic despre el.In fine, sa-l vedem la lucru ! Daca îmi amintesc, e domnul acela care spunea intr-un interviu ca a adus investitori in Alexandria,dând exemplu firma Ka.fland:))

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*