liberinteleorman.ro

Într-un joc amăgitor al timpului…

25 iulie 2016

Rodica Netty Crăcea.Biblioteca Județeană ,,Marin Preda” Teleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, organizează marți 26.07.2016, ora 1100, la Sala de lectură a instituției, lansarea volumului ,,Într-un joc amăgitor al timpului…” al autoarei Rodica Netty Crăcea.

Despre autoare, născută la București și care este de 13 ani cetățean al localității Cervenia, județul Teleorman și opera sa vor vorbi profesor Luciana Ianculescu și poetele Rodica Constantinescu și Doina Bârcă. Debutul literar al poetei Rodica Crăcea a avut loc în anul 2015, volumul de poezie ce va fi lansat fiind al doilea, autoarea publicând de-alungul timpului articole și poezii în presa națională.

Concomitent acestui eveniment va avea loc și vernisajul expoziției de pictură ,,Explozie florală de primăvară” aparținând domnului Constantin Crăcea, de formație arhitect, autorul ilustrațiilor volumului ce va fi lansat. Expoziția poate fi vizitată până la data de 05.08.2016.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Facem și noi niște empatie? IDEO IDEIS 2016

Următorul articol

Am primit, publicăm! Scrisoare deschisă domnului Adrian Gâdea – Președinte al Consiliului Județean Teleorman

Cele mai recente articole de Cultură