liberinteleorman.ro

Octavian Broșteanu s-a calificat, pentru prima dată, la un festival internațional de muzică

29 martie 2016

Monica Vasilescu

octavian brosteanuMicul artist al Teleormanului – Octavian Broșteanu nu a tratat niciodată superficial pasiunea pe care o are pentru muzică. Extrem de ambițios și perseverent, dornic să obțină rezultate cât mai bune, Octavian a muncit foarte mult pentru a-și defini capacitățile înnăscute întru o evoluție permanentă. Și a reușit. Pe lângă nenumăratele concursuri locale sau naționale câștigate în cursul timpului, Octavian Broșteanu și-a împlinit, recent, un alt vis: s-a calificat la Festivalul Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu”.

Alături de acesta, pe lista concurenților admiși în urma preselecției din 26 martie 2016, desfășurată la Sala Radio, se află tineri din Moldova, Bulgaria, Elveția, Italia, Rusia etc. Toți aceștia se vor întrece din punct de vedere muzical în perioada 20-22 mai 2016, atunci când va avea loc festivalul organizat în cinstea renumitului compozitor, cu scopul de a promova muzica uşoară autentică, afirmarea şi lansarea tinerelor voci, stimularea valorilor interpretative în vederea plasării lor în elita muzicii uşoare româneşti şi internaţionale.

Noi îi urăm mult succes lui Octavian Broșteanu și știm că va avea propriul său drum în această industrie, pentru că nu ne-a impresionat doar pe noi felul în care cântă piese extrem de dificile, ci și pe cunoscători, care spun că prestațiile și vocea lui amintesc de marele Aurelian Andreescu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Porcii lui Dragnea construiesc imperii

Următorul articol

Avant de mourir, la Biblioteca Județeană ”Marin Preda”

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Universală a Iei

Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00, la