liberinteleorman.ro

Insolventa TR Administrare Imobile face curățenie la Primăria Alexandria pentru 30.000 lei/lună

TR Administrare Imobile, societatea Primăriei Alexandria care a cerut recent în instanță procedura de deschidere a insolvenței, vrea să se redreseze financiar cu bani de la stat. Pentru că nu reușește să recupereze creanțele de la cetățeni, deoarece aceștia nu doresc să achite lucrări scumpe și prost făcute, societatea s-a apucat să încheie contracte de curățenie pe bani mulți de la instituțiile publice.

După un contract de 30.000 de euro la ADP Alexandria pentru curățarea Ștrandului Vedea, Administrare Imobile a obținut un altul la aceeași valoare de la Primăria Alexandria, pe semne că acesta este „scorul” stabilit pentru revenirea societății de la viitorul faliment.

Pentru 140.000,00 RON (28.374,54 EUR) Administrare Imobile oferă Servicii de curățenie în clădirile ce aparțin UAT Municipiul Alexandria, cu o suprafață de 5.680,26 mp, respectiv: – Primăria Alexandria, 2.784 mp; – Clubul Pensionarilor, 650 mp; – Centru video trafic, 146 mp; – Centrul Multifuncțional pentru Tineri, 2.280,26 mp. Curățenia va fi asigurată de 5 persoane calificate pentru o perioada de 1 lună de zile și un număr total de lucru de 8 ore / zi cu respectarea legislației muncii. Se va efectua curățenia, igienizarea și dezinfecția grupurilor sanitare. Colectarea deșeurilor solide, măturarea aleilor și a curților sediilor, ștergerea geamurilor ori de cate ori este voie, a mobilierului, tâmplăriei exterioare și interioare, evacuarea gunoiului în zonele de birouri și curățenie, măturarea spațiilor interioare și exterioare, conform SICAP.

Nu sunt singurele instituții pe unde mătură sau lucrează Administrare Imobile. Din informațiile obținute până acum, această firmă are un contract și la Școala Gimnazială nr. 5 din Alexandria, pe suma de 6000 lei, alături de altele cu sume mai mici.

Reamintim că TR Administrare Imobile a intrat în procedura de insolvență, fiindcă societatea nu dispune de lichidități pentru a-și putea plăti datoriile, pe fondul numărului ridicat al creanțelor.

Citește și: Curățenie la Ștrand Vedea pe 30.000 de euro. ADP are 12 șefi și renunță la măturat

Citește și TR Administrare Imobile intră în FALIMENT – Cine răspunde pentru gaura neagră

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

„Monarhia română în imagini”, la Muzeu

Următorul articol

Combinatul Donau Chem, pus în vânzare pentru suma de 89.448.120 lei

Cele mai recente articole de Actualitate