liberinteleorman.ro

Înfrângere pe teren propriu pentru Universitatea Alexandria

5 noiembrie 2018

          În etapa a șaptea a Ligii I de fotbal feminin, Universitatea Alexandria a primit vizita campioanei U Olimpia Cluj-Napoca, pierzând în fața acestora cu scorul de 2-0.

Jucătoarele antrenate de Călin Pistolea au avut o prestație bună în fața multora din componentele naționalei de senioare a României, golurile fiind marcate la sfârșitul ambelor reprize, în minutele 43 si 88. Jocul a fost dominat de echipa oaspete însă și sportivele Universității au irosit câteva ocazii în urma contraatacurilor și a loviturilor libere de care au beneficiat.

Pentru Universitatea Alexandria au evoluat: Andreea Pencea,  Georgiana Gologan, Oana Dumitrache,  Iulia Iorgoni, Otilia Durlă, Cristina Tudorache, Claudia Pană, Andra Olaru, Genoveva Roșie, Cătălina Panait, Ana Maria Vasile. Rezerve neutilizate: Georgiana Seceanu, Patricia Jderu, Elena Frîncu, Cristina Trifu, Ștefania Ivan.

După acest rezultat, Universitatea Alexandria coboară pe locul 4, având 8 puncte după 5 meciuri.

Următorul meci al Universității  Alexandria va avea loc duminică, 11 noiembrie, tot pe teren propriu, începând cu ora 11.00, împotriva echipei Independența Baia Mare.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

18 tineri absolvenți ai Școlii de Agenţi de Poliţie au început serviciul la Poliția din Teleorman

Următorul articol

Avocații lui Dragnea cer strămutarea procesului Teldrum de la Tribunalul Teleorman, pe fondul „mediatizării intense”

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de vârstă.