liberinteleorman.ro

Inflexiunile vizuale ale lui Mirel Manafu, expuse la Galeriile de Artă „Pavel Temov”

31 martie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

Mirel Manafu

Actele culturale sunt rare la noi, la Alexandria. Le mai întâlnim pe la Centrul Cultural sau la Galeriile de Artă „Pavel Temov”, de pe lângă Casa de Cultură. Aici, au expus recent câțiva artiști plastici ai locului. Printre picturile semnate de Emil Cojocaru, Marius Nistor, Cristiana Purcărea, Adina Liana Spătăreanu și Laura Duță și-a făcut loc un coleg de breaslă, de la ziarul ”Mara”. Fotoreporterul Mirel Manafu este pasionat de pictură și de grafică, iar la acest vernisaj a avut prima expoziție personală.

În ea, acesta a reunit povești strânse pe parcursul mai multor ani de când ține în mână penelul, în paralel cu aparatul foto. Expoziția sa a cuprins o variație de sentimente și stări diverse, pe care Mirel le-a dedicat pasiunii sale, urmându-și în acest mod țelul de a reuși ca mesajele sale, în inflexiuni vizuale, să fie recepționate de către cei care iubesc arta.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Raicu Alberto-Florentin, campion național la Oină

Următorul articol

Primăria Alexandria transformă spații verzi în locuri de parcare întru folosul afaceriștilor

Cele mai recente articole de Cultură

Ziua Drapelului, la bibliotecă

Advertisement Biblioteca Județeană Marin PredaTeleorman, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Teleorman, marchează miercuri, 26 iunie 2024, începând cu ora 10.30, Ziua Drapelului național printr-o serie de activități culturale, ateliere de lucru cu copiii asociației DAI O ȘANSĂ la compartimentul împrumut pentru copii și expoziții tematice. Ziua Drapelului Național a fost proclamată prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, în data de 26 iunie. Culorile drapelului național, roșu, galbenși albastru, sunt aceleași de la Revoluția română din 1848, doar dispunerea, raportul și

Ziua Universală a Iei

Advertisement Biblioteca Județeană Marin Preda Teleorman, instituție aflată sub autoritatea Consiliului Județean Teleorman, marchează marți, 25 iunie 2024, începând cu ora 13.00,