Individul care hărțuiește femei în Alexandria, dus la poliție de taximetriști, e din nou pe străzi!

în Actualitate/Dezvăluiri

Noaptea trecută, în zona Casei de Cultură din Alexandria, mai mulți taximetriști au capturat și au predat poliției un bărbat acuzat că hărțuiește femei și copii în Alexandria. Bărbatul a fost găsit azi noapte de un taximetrist în scara blocului său și acesta nu a putut explica motivul pentru care se afla acolo. Ajuns la poliție, bărbatul a fost audiat, iar polițiștii spun că există mai multe dosare penale în care individul e cercetat. În ciuda acestui fapt, bărbatul a fost eliberat și se află din nou pe străzi.

Una dintre victimele bărbatului, despre care se știe că e din Botoșani, spune că individul și-a făcut un obicei din a acosta femei pe stradă: „Am ghinionul să stea la mine în cartier. Eu cred că am fost printre primele persoane care au chemat Jandarmeria pentru el, dar până au ajuns ei, nu l-au mai găsit. A fost luat acum ceva timp, când s-a luat de alte fete din oraș și dus la Spitalul din Poroschia, dar la două zile era iar pe străzi.”

Comisarul Iulian Orbeșteanu ne-a povestit astăzi că bărbatul dus la secție de taximetriști a fost eliberat și se află din nou pe străzi, pentru că dosarele în care e implicat nu sunt soluționate și nu există motiv solid pentru reținerea lui: „Un individ a fost adus aseară la secție de niște taximetriști. Unul dintre ei a reclamat faptul că l-a găsit pe bărbat în scara blocului său și nu a putut explica motivul pentru care se afla acolo. Bărbatul este cercetat în mai multe dosare penale pe care le avem în curs, dar pentru că nu avem date suficiente i-am dat drumul. L-am trimis la expertiză la medicina legală. Până acum nu am primit niciun rezultat. Bărbatul nu e din Teleorman, ci din alt județ. Locuia pe strada Agricultori din Alexandria, dar acum nu mai locuiește acolo. Nu știm unde locuiește.

Bărbatul a mai acostat în trecut două tinere în zona parcului central din Alexandria și, în același timp, este acuzat de taximetriști că ar fi urmărit-o pe soția unuia dintre ei și că ar fi amenințat-o pe fetița altuia.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*