liberinteleorman.ro

Incompatibilitatea primarului Budică, amânată până în septembrie

22 iunie 2015
Advertisement

Monica Vasilescu

gheorghe budicaPrimarul de la Orbeasca, Gheorghe Budică, nu a ajuns la un consens cu Agenția Națională de Integritate, care l-a declarat incompatibil întrucât a deținut simultan funcția de viceprimar și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în cadrul unor societăți comerciale (perioada 25 iunie 2008 – 30 septembrie 2011), încălcând, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, după cum arată datele instituției.

La cea mai recentă întrevedere de la Curtea de Apel București, magistrații au decis să amâne cauza și au dat ca soluție pe scurt: ”Dispune revenirea cu adresă către Agenţia Naţională de Integritate cu solicitarea de a arăta în mod clar dacă înţelege să se folosească de înscrisul „Contract de muncă nr.954/22.09.2006” încheiat între SC Dumitrașcu SRL și reclamantul Budică Gheorghe, urmare încheieri procedurii falsului de către reclamant, conform art. 306 NCPC”, se arată pe portalul instanței. Întrucât judecătorii intră în curând în vacanță judecătorească, următorul termen de judecată s-a prelungit pentru data de 30 septembrie 2015.

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Tineri talentați din Teleorman, premiați la ’’Art Braşov Festival’’

Următorul articol

ALDe Calotă și Chicu se unesc în Teleorman. Vă rugăm, nu vă înghesuiți cu adeziunile !

Cele mai recente articole de Actualitatea politică