Începe Festivalul de Teatru Tânăr “Ideo Ideis”!

în Administratie/Cultură

Mâine, 6 august, cortina se ridică și la Alexandria începe din nou “Ideo Ideis”! Evenimentul anual este unul extrem de așteptat, fiind, în realitate, singura manifestare culturală serioasă din județul Teleorman. Și, pentru că reședința județului Teleorman este singura, probabil, din țară fără o sală de spectacole, evenimentele vor avea loc, în majoritatea lor, la Sala Polivalentă din Alexandria. În cadrul ediției din acest an, care dezbate poluarea pe Internet, sunt așteptați invitați precum Andreea Esca, Micutzu sau Radu Muntean. De asemenea, s-au schimbat și mentorii, iar anul acesta vorbim despre Pavel Bartoș, Dragoș Bucur, Mihai Călin, Tudor Chirilă, Andreea Grămoșteanu, Dana Rogoz, Judith State și Cosmina Stratan.

Astfel, începând cu ora 19.00 a serii de 6 august, la Sala Polivalentă din Alexandria, se vor deschide porțile Festivalului de Teatru Tânăr “Ideo Ideis”, iar de la 19.45 cei prezenți pot rămâne la piesa de teatru “O oră de liniște”, în interpretarea actorilor de la UNATC București. Ca în fiecare an, Ziarul Liber în Teleorman este partener media al evenimentului și vă va ține la curent cu spectacolele și atelierele planificate de organizatori pe toată durata festivalului.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*