liberinteleorman.ro

Începe circul! Liberalii teleormăneni pichetează vineri Prefectura

9 iunie 2015
Advertisement

aPREFECTURA TELEORMANCarmen Dumitrescu

Nu e un secret pentru nimeni faptul că guvernele cad prin aceleaşi mijloace prin care au ajuns la putere. Poate că tocmai de aceea, liberalii teleormăneni au ajuns la concluzia că trebuie să forţeze nota şi să genereze o presiune asupra guvernanţilor nu doar la Centru, ci şi în teritoriu. În esenţă, atitudinea seamănă destul de mult cu aceea a pesediştilor din timpurile în care Prefectura Teleorman era condusă în stil dictatorial de Teodor Niţulescu. E o regulă a jocului de putere, pe care cei mai greu manipulabili o înţeleg.

De aceea, nu ne miră că după evenimentele recente care l-au avut în prim plan pe Victor Viorel Ponta, liberalii din Teleorman încearcă să pună şi ei paie pe foc la nivel judeţean. Sigur, nu ştim dacă ei vor reuşi să mobilizeze oamenii aşa cum o făcea PSD-ul în condiţii similare, dar e cert faptul că tentaţia circului e cât se poate de vie în aceste zile. Astfel, potrivit unui comunicat transmis presei locale de către comunicatorii PNL-ului, vineri, 12 iunie, va fi o zi interesantă în Teleorman. Asta pentru că filiala judeţeană a PNL va organiza o acţiune de pichetare a Instituţiei Prefectului Teleorman, invitându-i la eveniment pe toţi cei care gândesc şi simt la fel ca ei. Acţiunea vine în completarea moţiunii de cenzură depuse de PNL la Parlament, sub titulatura: ,,Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă !”.

Acţiunea se va desfăşura în intervalul 11.00 – 14.00 şi va încerca să demonstreze că există Opoziţie în Teleorman. Desigur, nimic nu e imposibil, dar din ceea ce se vede şi se simte în politica noastră de Vedea, succesul liberalilor în a mobiliza un număr impresionant de oameni este improbabil. Mai ales că tot vineri, vreo 300 de teleormăneni galbeni în cuget şi-n simţiri vor pleca spre Bucureşti, pentru a protesta împotriva guvernării. Şi noi nu credem că sunt suficienţi liberali în judeţ pentru a face impresie în două locuri deodată…

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Corina, Lora și Anna Lesko au încununat Zilele orașului Videle

Următorul articol

Alexandria semafoarelor de lux

Cele mai recente articole de Actualitatea politică