Incendiu puternic la o casă din Teleorman. O femeie de 82 de ani a suferit arsuri grave

în Actualitate/Administratie

În cursul zilei de duminică, 15 decembrie, un incendiu puternic a izbucnit la o casă din județul Teleorman, din zona satului Vârtoapele de Jos. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede au intervenit de urgență cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Înaintea de sosirea lor, însă, voluntarii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al localității Vârtoape, care au în dotare o autospecială de stingere, au intervenit rapid la fața locului, reușind să localizeze incendiul până la sosirea forțelor de intervenție profesioniste.

Din păcate, proprietara, în vârstă de 82 de ani, în disperarea sa de a stinge incendiul, a suferit arsuri la nivelul feței, motiv pentru care a fost preluată de paramedicii SMURD și transportată la Spitalul Municipal Roșiorii de Vede. Au ars ori au fost deteriorate bunurile aflate interiorul unei anexe, unde erau amenajate o bucătărie și un dormitor, pe o suprafață de cca. 20 mp și acoperișul din astereală din lemn, învelită cu țiglă.

Potrivit departamentului de comunicare al ISU Teleorman, valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 10000 de lei, iar cea a bunurilor salvate, reprezentând casa de locuit aflată în prelungirea anexei, la peste 50000 de lei. Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu a reieșit faptul că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit la cablul de alimentare al televizorului.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*