liberinteleorman.ro

Incendiu depozit materiale construcții – CASA VERDE, în municipiul Alexandria

1 ianuarie 2024
Advertisement

Incendiu depozit materiale constructii – CASA VERDE, în municipiul Alexandria, în noaptea de Revelion. Pompierii intervin cu trei mașini de stingere, o descarcerare și un SMURD, a anunțat ISU Teleorman.

Update:

  • incendiul, care s-a manifestat la câteva materiale din plastic și la izolația magazinului, pe aproximativ 5 mp, a fost localizat și lichidat rapid de pompierii militari alexăndrineni;
  • deoarece unul dintre geamurile magazinului a fost avariat, clădirea a fost inundată cu fum. Pompierii acționează cu electroventilatoarele din dotarea autospecialelor pentru evacuarea acestuia;
  • nicio persoană nu a fost rănită, depozitul fiind închis la momentul izbucnirii incendiului;
  • cauza probabilă și valoare pagubelor/bunurilor salvate urmează să fie stabilite la finalizarea în totalitate a intervenției.

Cauza probabilă a acestui eveniment a fost jarul/scânteile provenite de la artificii/petarde care au căzut pe materialele combustibile din curtea depozitului.

Misiunea de evacuare a fumului și lichidarea tuturor consecințelor în urma acestui incendiu a durat aproximativ două ore, potrivit ISU Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Sistemul informatic de monitorizare electronică a infractorilor, în Teleorman

Următorul articol

Ioana Velcea a monopolizat superlativele Balcaniadei de baschet feminin U16

Cele mai recente articole de Actualitate