liberinteleorman.ro

Încă un șofer drogat prins în traficul din Alexandria

8 iunie 2023
Advertisement

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au acționat în vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere, fiind întocmite dosare penale și aplicate sancțiuni contravenționale pentru diverse abateri privind circulația pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore, în urma activităților preventive desfășurate, pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 56 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16 270 de lei, au reținut 1 permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice.

Cele mai multe sancțiuni – 26 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Exemplificăm:

La data de 7 iunie, a.c., ora 20.43, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un tânăr de 18 de ani, din comuna Nenciulești, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Alexandria, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ” conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

La data de 8 iunie, a.c., ora 02.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele au depistat un bărbat de 36 de ani, din municipiul Turnu Măgurele, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiul Tunu Măgurele, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent, a transmis IPJ Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Pensie specială de 30.000 lei în Teleorman

Următorul articol

Noi sensuri UNICE pe unele tronsoane ale străzilor 1 Mai, Mihăiță Filipescu, Gheorghe Doja, Constantin Brâncoveanu și Tudor Vladimirescu, în municipiul Alexandria

Cele mai recente articole de Eveniment