liberinteleorman.ro

Încă o victorie obținută în deplasare de fetele de la Universitatea Alexandria

5 mai 2021

În runda a cincea din Play-Out-ul Ligii I de fotbal feminin, Universitatea Alexandria s-a deplasat în orașul de la malul mării pentru a juca împotriva echipei Selena Constanța. După cele 90 de minute de joc, scorul a fost 5-1 în favoarea fetelor noastre, golurile fiind marcate de: Nica Alexandra, Tudorache Cristina, Pană Claudia și Oana Dumitrache 2.

După acest rezultat sportivele antrenate de Călin Pistolea au urcat pe primul loc în clasamentul Play-out-ului cu un număr de 20 de puncte. Jucătoarele care au evoluat astăzi au fost: Pencea Andreea, Roxana Șerban, Oana Dumitrache, Iulia Iorgoni, Ana Maria Boldeiu, Claudia Pană(Mădălina Radu 78), Alexandra Nica, Cristina Tudorache, Otilia Durlă, Andra Olaru, Elena Frîncu. Rezerva: Carmen Trifu.

Etapa viitoare, Universitatea Alexandria va întâlni echipa ACS Fotbal Feminin Baia Mare, duminică, ora 11.00, pe terenul din localitatea Buzescu.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

Parlamentar PSD, altă lucrare „de milioane” din bani publici

Următorul articol

Liviu Dragnea află pe 19 mai dacă poate fi eliberat condiționat

Cele mai recente articole de Sport