În Teleorman, s-a destructurat o grupare specializată în trafic de droguri

în Actualitate

Politie demonstratieConform unui comunicat de presă, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Teleorman au efectuat 7 percheziții, pe raza județelor Teleorman, Ilfov și București, la locuințele mai multor membri ai unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri. Șase dintre aceștia au fost reținuți și ulterior arestați.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman și procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman au efectuat, la data de 19 februarie a.c., 7 percheziții domiciliare, în județele Teleorman, Ilfov și București, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, din luna noiembrie 2015 și până prezent, cei în cauză ar fi comercializat droguri de risc pe raza județelor Teleorman, București și Ilfov. De la imobilele percheziționate au fost ridicate 500 de grame de cannabis, 16.300 de lei, 3.115 euro, 3 minicântare, 7 mărunțitoare, 5 laptopuri, o tabletă, memory stick-uri, telefoane mobile și carduri de memorie.

Treisprezece membri ai grupului infracțional au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Teleorman, șase dintre ei fiind reținuți. În urma prezentării la instanța de judecată, aceștia au fost arestați preventiv, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.

*