liberinteleorman.ro

În singurul spital suport-COVID din Teleorman au mai rămas 31 de locuri

Număr mare de pacienți în singurul spital suport-COVID din județul Teleorman! Îmbolnăvirile devin tot mai frecvente, iar numărul de paturi disponibile la Spitalul „Caritas” din Roșiorii de Vede se împuținează de la o zi la alta. Mai mult, acolo nu pot fi internate decât cazurile cu simptomatologie ușoară, pentru că unitatea spitalicească nu dispune de mijloacele necesare pentru efectuarea unor manevre complicate, precum intubarea pacienților. Atunci când starea bolnavilor se agravează, ei sunt transferați la spitale din țară, situate uneori la distanțe de sute de kilometri de județ și, uneori, starea bolnavilor se agravează pe traseu.

În cursul zilei de ieri, potrivit datelor oficiale, la spitalul Caritas din Roșiorii de Vede erau internați 170 de pacienți și numai 31 de paturi mai erau libere. În acest moment, autoritățile spun că nu putem vorbi despre o criză a gradului de ocupare, pentru că săptămânal sunt și destule externări.

Dar la o creștere semnificativă a numărului de îmbolnăviri, determinată de alegerile electorale și de începerea școlilor, se va ajunge cu siguranță în situația de a nu mai exista paturi disponibile pentru bolnavii din județ.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

REVOLTĂTOR! Victor Drăgușin se folosește de numele unei școli pentru a-și face campanie electorală pe Facebook!

Următorul articol

DREPT LA REPLICĂ Valentin Boboc: „Indiferent ce continuare va avea epopeea lui Simionescu, vă asigurăm că, atât domnul primar Drăguşin Victor, cât şi domnii Dumitrescu Mircea şi Gurban Ciprian, sunt oameni responsabili şi cu experienţă în gestionarea serviciilor publice.”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică