liberinteleorman.ro

În sfârșit, directorul DSP Teleorman, Ionela Popescu, se poate odihni acasă la ea. Stelian Cristea îi va lua, de luni, locul!

Despre Ionela Popescu, personajul care a ocupat funcția de director al Direcției de Sănătate Publică Teleorman, putem spune doar că era mai tot timpul obosită. Și asta nu de acum, de când cu pandemia, ci de dinainte, de pe vremea când în județ mai apărea răzleț, câte un suspect din zonele galbene și roșii. Dar Ionela Popescu era, până la urmă, doar nevasta unui vicepreședinte PNL, așa că nu ne-a surprins absolut deloc faptul că n-a făcut față situației sau că n-avea habar despre cum se comunică public în situații de criză.

Cum ar veni, nu aveam niciun fel de așteptări cu privire la activitatea ei. Dar ne așteptam cu înfrigurare ca doamna Popescu să-și dea demisia, pentru că prezența ei în momentele acestea istorice în funcția aceea de importanță capitală era un pericol public, la fel de mare ca și virusul. Nu ne este clar dacă dorința de a părăsi scaunul de șefă i-a aparținut sau, pur și simplu, a fost schimbată la inițiativa guvernului, dar știm sigur că de acum, Direcția de Sănătate Publică va fi condusă de inspectorul Stelian Cristea, secondat, pe partea gestiunii cazurilor de COVOD-19, de epidemiologul Luminița Dumitrașcu.

Și poate, cu ocazia asta, se mai lecuiesc și liberalii teleormăneni de obiceiul ăsta pesedist de a-și pune nevestele, amantele și partenerele din dosarele penale în funcții publice. Că uite cum obosesc, bietele de ele! Și chiar nu mai trăim vremuri în care să ne batem joc unii de alții. Parol!

Advertisement

3 Comments

 1. foarte bine !
  trebuie numiti oameni capabili
  pregatiti profesional pentru posturile respective…
  trebuie sa recunoastem ca PSD a *dat tonul* la angajarea tuturor aPsolventilor de Spiru Harem pe functii de raspundere…
  de altfel PSD TR. are *pepiniera* proprie de facerea *cadrelor* pe banda rulanta…
  la ce dracu sa te astepti de la astfel de ciumati ????
  o simtim toti pe buzunarele si nervii nostri zilnic in Primarie, Cons. Judetean, Prefectura,
  cei de pe la Mediu (doua ) care cu ce s-0 ocupa ca nu se vad, Casa de pensii, Insp. Scolar, etc.

 2. Epidemiologul Luminița Dumitrașcu de ce nu a fost schimbată? O mare nulitate în acest domeniu și răsfățată a sistemului….

 3. Daca ajungem pe mana,, Epidemiologului,, suntem terminati sau exterminati ,eu unul nu as lasa-o nici sa-mi vacineze cainele

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Cinci specialiști din Teleorman pleacă la instruire pentru utilizarea aparatului de testare a coronavirusului

Următorul articol

VIDEO. Mașina care transportă hrană carantinaților din Alexandria, amendată de ANPC pentru lipsa igienei

Cele mai recente articole de Actualitatea politică