liberinteleorman.ro

În plină pandemie, Primăria Alexandria cumpără selfie stick-uri cu bluetooth din bani publici

Nici pandemia asta nu e atât de teribilă pe cât se prezintă public. N-o spunem noi, dar deducem asta din achizițiile pe care instituțiile publice locale le fac în această perioadă zbuciumată. Și în timp ce țara arde în căutare de măști și mănuși sterilizate, de echipamente de protecție pentru medici și populație, Primăria Alexandria cheltuie banii publici pe cu totul alte produse, al căror înțeles ne scapă nu doar pe timp de pandemie, ci și în general.

În Sistemul Electronic de Achiziții Publice remarcăm, iată, că pe data de 5 martie, Primăria Alexandria a solicitat o ofertă de cumpărare directă a 80 de selfie stick-uri cu bluetooth (dispozitivele acelea pe care le folosim pentru a ne face poze când nu e nimeni prin preajmă să ne ajute). Potrivit descrierii, cele 80 de selfie stick-uri trebuie să fie extensibile (minim 30 de centimetri), portabile și compatibile cu Android și IOS.

Vânzătorul s-a găsit rapid, la numai o zi după publicarea ofertei, fiind vorba despre firma S.C. IT PLUS SHOP SRL din județul Teleorman, care a venit cu cel mai bun preț în contextul dat. Vorbim despre 1.948,80 lei, finanțarea achiziției fiind făcută integral din bugetul local, adică din banii noștri.

La ce ne trebuie selfie-stick-uri pe timp de pandemie încă nu știm și, având în vedere comunicarea defectuoasă a ziarului nostru cu Primăria Alexandria, probabil că nici nu vom afla prea curând. Poate sunt de premiat unii sau poate, pur și simplu, pe timp de pandemie, angajații primăriei se plictisesc și vor și ei, ca tot omul, să-și facă selfie-uri la birou.

Advertisement

3 Comments

  1. Firmă de casă, de…
    Le trebuie selfie stick-uri.
    Acum distanța este foarte importantă pentru a ne păzi de virus…

  2. Eterna și fascinanta Alexandrie. Când vom scăpa de Dragusin și Tăbăcitu mă voi îmbată strașnic! Sper să apuc ziua aia…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate


Articolul precedent

DRAMATIC. Mai multi copii și bătrâni din comunele Ciuperceni și Poiana se luptă cu sărăcia în casele lor

Următorul articol

Cadru medical, cu copiii întorși din străinătate, merge la lucru în Policlinica din Alexandria și refuză izolarea. Vecinii spun că femeia îi sfătuiește „să-i evite ei, dacă e ceva”…

Cele mai recente articole de Actualitatea politică