liberinteleorman.ro

În etapa a VIII-a, prima a returului, Universitatea Alexandria a obținut un rezultat de egalitate în deplasarea de la Craiova, 3-3

17 noiembrie 2014
Advertisement

universitatea alexMeciul a început cum nu se putea mai bine, echipa din Alexandria conducând cu 2-0 încă din minutul 20. Însă, în minutul 40, Andreea Nica a văzut cel de-al doilea cartonaș galben, implicit pe cel roșu, iar de aici a început și decăderea echipei teleormănene. La pauza s-a intrat cu scorul de 2-1 în favoarea echipei teleormănene, ele fiind egalate imediat după pauză, în minutul 50. Aflate în inferioritate numerică, fetele Universității au fost atacate în nenumărate rânduri, dar rezultatul de pe tabela a rămas neschimbată până în minutul 70, când Diana Butoi a faultat din postura de ultim apărător, a văzut cartonașul roșu.

Echipa craioveană a trecut în avantaj în urma penalty-ului primit, scorul devenind 3-2. În minutul 78, căpitanul Universității, Flori Chiar, a primit și ea cartonașul roșu și totul părea pierdut pentru Universitatea. După mai multe atacuri ale adversarelor, fetele din Alexandria au reușit să egaleze în urma unui contraatac, finalizat de Alexandra Nica.

Primul 11 al Universității: Ruxandra Neagu, Diana Butoi, Andreea Nica, Patricia Jderu (Anghel Andreea 74), Maria Mazilescu, Andreea Dița, Nicoleta Deca, Iulia Săvescu, Alexandra Nica, Florina Chiar, Ana Maria Vasile.

”A fost un meci destul de greu și de tensionat. Fetele au dat dovadă de caracter, jucând cu ambiție, dăruindu-se din primul până în ultimul minut, luptând pentru fiecare minge. Chiar dacă am jucat în inferioritate numerică, ele s-au dăruit și au făcut tot ce a depins de ele să nu plece învinse de pe teren. Am arătat ca o adevărată echipă, rămânând uniți și fiind încrezători în forțele noastre, iar până la urmă am reușit să egalăm, chiar și în inferioritate numerică (În 7 jucători de câmp). Țin să felicit fetele pentru atitudinea pe care au avut-o și pentru jocul prestat!”, a declarat antrenorul Călin Pistolea.

 

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

“Decât” Dragnea știe cât costă Dumnezeu!

Următorul articol

Încep decapitările politice în Teleorman?

Cele mai recente articole de Sport

Locul 4 pentru baschetbalistele U13

Advertisement Echipa feminină de baschet U13 CSM Alexandria a participat, recent, la turneul final B al Campionatului Național rezervat acestei categorii de