liberinteleorman.ro

În atenția OPC Teleorman: piept de pui cu viermi la supermarketul PROFI din centrul Alexandriei

16 august 2018

Monica Vasilescu

Zilnic, medicii de la urgențe se confruntă cu multe de cazuri, în special de copii, care au probleme digestive serioase. De multe ori, cauza este reprezentată de ingerarea unor alimente neconforme, care sunt vândute ca proaspete, deși sunt contaminate cu diverse bacterii sau chiar cu viermi. Un caz de acest gen a fost semnalat, pe contul său de Facebook, de un teleormănean care și-a făcut cumpărăturile de la supermarketul PROFI, din centrul municipiului Alexandria, cel situat lângă Școala nr. 5. Ieri, acesta a depistat viemi în pieptul de pui preparat la rotisor, pe care l-a achiziționat. Tânărul și-a avertizat prietenii să nu mai cumpere alimente preparate în supermarket, deoarece acestea sunt, de multe ori, vechi sau au conținut suspect. Viermii din pui au uluit consumatorii care frecventează acest supermarket, mulți dintre cei care au văzut fotografiile sugerându-i celui păgubit să depună plângere la OPC, numai că acesta nu mai deține bonul fiscal care atestă cumpărătura. Cu toate acestea, Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Teleorman ar trebui să facă o vizită în teren, că nu e prima dată când clienții PROFI reclamă mirosul pestilențial din magazin sau că au găsit la raft alimente stricate.

În urma postării sale cu referire la ”surpriza” din pieptul de pui, clientul Profi a fost contactat de reprezentanții supermarketului pentru a șterge pozele cu oribilitatea constatată. Paul de la PROFI s-a ocupat să facă dispărută grozăvia, dar viermii lui au avut impact la consumatori, astfel că intervenția sa a fost târzie și ar fi mai ultil să deretice magazinul sau să mănânce toți puii din raft până vine OPC să-și facă datoria…  adică, sperăm să mai aibă simțul datoriei.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Trupa Arlechin Alexandria, pe scena Festivalului de teatru Ideo Ideis

Următorul articol

Echipa Euroscola 2018 a Colegiului Național Pedagogic ,,Mircea Scarlat” Alexandria… la început de drum

Cele mai recente articole de Actualitate