liberinteleorman.ro

În Alexandria vor fi amenajate 10 puncte stradale de dezinfecţie

Având în vedere faptul că noul virus e extrem de contagios, este foarte important ca autoritățile să ofere populației mijloace de a păstra igiena în locuri publice. Iar una dintre măsurile bune pe care Primăria Alexandria le-a decis recent este aceea de a amenaja pe străzile orașului puncte de dezinfecție. Acestea sunt amplasate în zonele: Bl. S, Spitalul Judeţean de Urgenţă Alexandria, Staţia  HCC, Şcoala Gimnazială “M. Eminescu”, Strada Libertăţii – Hotel Parc, Str. Libertăţii – zona fântână, Str. Libertăţii – Piaţa Centrală,  Judecătoria Alexandria, Staţia 1 Mai şi Electrotel.

Potrivit unui comunicat emis recent de instituția publică, respectivele puncte de igienizare vor fi dotate cu lavoare din inox, având dimensiunea 50×50, conectate la apă şi canalizare, baterie cu buton retractabil automat, dozator cu săpun lichid.

Aceste puncte de igienizare sunt montate și întreținute de SC Administrare Imobile, care are și responsabilitatea de a asigura în permanență reumplerea dozatoarelor de săpun lichid, astfel încât persoanele care vor fi nevoite să se deplaseze în zonele menţionate să aibă posibilitatea să se igienizeze conform recomandărilor autorităţilor. În continuare, însă, este important ca oamenii să iasă din casele lor doar în situații urgente și să amâne orice fel de deplasare, chiar dacă nu au simptome de gripă sau de răceală.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

„Distribuția” Luminii Sfinte, sub semnul întrebării

Următorul articol

Teleormanul, supravegheat din aeronave IGAV

Cele mai recente articole de Actualitatea politică