liberinteleorman.ro

Imaginea PDL-ului teleormănean, la mâna lui Cătălin Burcescu

12 februarie 2015

Monica Vasilescu

catalin burcescuDe când cu noua structură a partidului, altele sunt aranjamentele interne ale celor ce au rămas în PDL-ul actual, la conducerea căruia se află, cel puțin deocamdată, Cristi Barbu, primarul de la Suhaia. Fiecare membru din noul BPJ format de prezenta echipă de coordonare va avea câte o misiune de îndeplinit, pentru a resuscita ce a mai rămas din formațiunea portocalie.

Dintre cei patru prim-vicepreședinți ai lui Cristi Barbu, ne referim aici la Tiberiu Neamu, Lucian Militaru, Eugen Jieanu și Cătălin Burcescu, ultimul amintit se va ocupa de imagine și comunicare și va fi purtătorul de cuvânt al partidului la nivel de județ.

Cel puțin asta spun surse credibile din PDL Teleorman, care asigură că toate neclaritățile produse în urma ”bătăliei” pe șefie vor fi clarificate în cadrul unei conferințe de presă, săptămâna viitoare.

Până atunci, amintim că persoana care va avea grijă de înfățișarea PDL-ului județean, Cătălin Burcescu, are 29 de ani și a absolvit Facultatea de Cinematografie și Televiziune, Specializarea Regie de Film și TV. A intrat în politică în anul 2007, odată cu suspendarea președintelui României, Traian Băsescu. Începând cu anul 2009, a ocupat postul de vicepreședinte al organizației locale din Drăgănești Vlașca, până în decembrie 2012, când a preluat provizoratul la conducerea TDL Teleorman. În prezent, pe lângă funcția de prim-vicepreședinte, acesta mai are și calitatea de secretar executiv în cadrul Organizației de Tineret la nivel național.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Senzațional: PP-DD le ”taie” capetele consilierilor care au schimbat culoarea politică

Următorul articol

Titirișcă: “Dacă era bărbat, Blaga semna el decizia de numire a lui Bitanu’”

Cele mai recente articole de Actualitatea politică