liberinteleorman.ro

„Iepurașul” a ridicat și cortul de campanie al USR PLUS din centrul Alexandriei

Carmen Dumitrescu

După ce la Alexandria s-a demonstrat, în premieră la nivel mondial, că o decizie a Consiliului local poate bate Constituția României, prin interzicerea manifestațiilor publice în centrul orașului, acum Primăria Alexandria a ridicat și cortul de campanie al Alianței USR-PLUS din fața Casei de Cultură. Potrivit lui Aurel Fierăscu, reprezentat la partidului PLUS în Teleorman, notificarea de la Primărie a fost primită ieri. Redăm esențialul din cuprinsul ei: „vă facem cunoscut că avizul privind amplasamentul pe care a fost instalată amenajarea provizorie tip cort se suspendă începând cu data de 15.04.2019.

Notificarea Primăriei Alexandria, în atenția Alianței USR PLUS

Pe perioada desfășurării adunărilor publice sau alte acțiuni de interes public, se suspendă amplasarea amenajărilor provizorii, urmând ca suma de 225 lei să vă fie restituită.”

Cortul de campanie al USR PLUS, până ieri…

În mod cert, despre adunări publice nici nu poate fi vorba, acestea fiind interzise în perioada sărbătorilor pascale în centrul orașului, însă „acțiunile de interes public” constau în efectuarea unei lucrări „esențiale” pentru vreun om de casă local, și anume schimbarea bordurilor din zona centrală a Alexandriei. O altă acțiune de interes public este montarea iepurașilor gigantici în centrul orașului, pentru că Paștele asta înseamnă, până la urmă: iepurași. Cu alte cuvinte, în Biblie poți să crezi sau nu. Dar când vine vorba de PSD trebuie să îndrăznești să crezi!

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Lipitorile teleormănene strigă la Înalta Curte: „Dragnea Președinte!”

Următorul articol

Lanțul pesedismului în Alexandria: soțul veghează lucrările care împiedică mitingurile, soția alegerile

Cele mai recente articole de Actualitatea politică