Ideo Ideis 2020: Suntem datori cu o revoluție

în Cultură

Se apropie ediția 15 a Festivalului e Teatru Tânăr Ideo-Ideis, singurul eveniment cultural de anvergură desfășurat în Alexandria în ultimii ani.

”Sub umbrela SCHIMBĂRII, ediția #15 propune un program divers și concentrat celor peste 200 de liceeni înscriși, precum și întregii comunități din Alexandria, cu activități gândite pentru toată paleta de vârste, organizate în aer liber sau online, în condiții de deplină siguranță.

Pentru a continua experiența de învățare, am descentralizat festivalul și, în semn de mulțumire pentru ultimii 15 ani, ducem atelierele de teatru și măiestrie mai aproape de participanți, chiar la ei acasă, în Alexandria și alte opt comunități din România: Baia Mare, Botoșani, București, Buzău, Câmpina, Roman, Sibiu, Timișoara.

Pasionații de cultură, prezenți la Alexandria sau care vor urmări transmisiunile LIVE, se vor putea bucura în perioada 5 – 9 august de 📻 spectacole de teatru audio cu alumni IDEO, 💡 de discuții inspiraționale în cadrul Masterclass-urilor și Serii Povestitorilor, 🎭 dar și de un spectacol de teatru în aer liber, scris și regizat de Bogdan Georgescu”, anunță organizatorii.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*