liberinteleorman.ro

Ică Calotă, la depunerea candidaturilor: ”Nu avem parașutat pe nimeni din alt județ”

27 octombrie 2016

Monica Vasilescu

alde-trÎn ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, Alianța Democraților și Liberalilor Teleorman s-a prezentat la BEJ cu dosarele la purtător. Ică Florică Calotă și Samuel Calotă, alături de organizația lor, au depus actele pentru a candida, primul la Camera Deputaților și celălalt la Senat. ”Astăzi, ALDE depune candidatura pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Targhetul nostru este de un deputat și un senator în județul Teleorman. Vreau să vă spun că suntem încrezători în acest rezultat”, a spus Ică Calotă cu privire la prezența sa la Biroul Electoral Județean.

Având prilejul de a vorbi presei, cea care are, mai nou, și misiunea de a transmite mesajele între politicieni, președintele ALDE Teleorman a făcut unele precizări referitoare la declarațiile făcute în spațiul public de un alt lider de partid. ”Ieri am văzut că un partid a făcut niște istericale. A întrebat cine este ALDE. Cât de curând o să afle și o să vadă, după aceste alegeri, cine este ALDE. Vreau să vă spun că toți colegii mei care candidează pentru alegerile parlamentare sunt teleormăneni, nu avem parașutat pe nimeni din alt județ, consiliera niciunui președinte de partid și sunt oameni care au dovedit și oameni din toate domeniile sociale. Ni s-a spus că doi C nu fac cât un M. Nu. Doi C nu fac cât doi M. Dacă încep cu atacurile din a doua zi de când depunem candidaturile, vă dați seama ce are să fie în această campanie. Noi ne abținem de la a face alte comentarii deocamdată și ne abținem de la a ataca cele două partide, PNL și PSD”, a spus Ică Calotă.

Și Samuel Calotă a comentat acest subiect: ”Probabil că domnul care a afirmat aceste lucruri e deranjat că suntem la pătrat. Aș spune că P la puterea a zecea nu face cât unul din C. Ăsta e răspunsul. Dacă mai înmulțim cu încă un C, e mai greu ca respectiva literă să ajungă la această dimensiune”.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

1 Comment

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Prefectul Liviu Dumitrașcu a depus jurământul într-o atmosferă anostă

Următorul articol

Surse: Carmen Daniela Dan i-a promis lui Cioloș că nu va candida la parlamentare

Cele mai recente articole de Politica altfel