Iaurt contaminat cu plastic la supermarketul în care s-au îmbulzit teleormănenii

în Actualitate/Diverse/Politica altfel/Utile

Alertă alimentară într-un marele lanț de magazine LIDL. Două sortimente de iaurt Pilos au fost retrase de la vânzare, după ce mai mulți clienți ar fi semnalat că au găsit bucăți de plastic în ele. Cei care au apucat să cumpere astfel de produse din supermarket și nu le-au consumat le pot returna în orice magazin al acestui lanț, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. 

Două sortimente de iaurt sunt retrase din magazinele Lidl, din cauza unor suspiciuni de „contaminare cu un corp”. Potrivit ANSVSA, este vorba despre Pilos Iaurt natur 3.5% grăsime de 1 kilogram și Pilos Iaurt natur 1.5% grăsime, tot de 1 kilogram.

Motivul retragerii este că iaurtul e contaminat cu plastic: „Suspiciune de contaminare cu corp străin – masă plastică de 0.2 – 0.5 mm”. „Produsul poate fi returnat în orice magazin Lidl, iar contravaloarea acestuia va fi restituită fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată pe site-ul ANSVSA.

Supermarketul Lidl a deschis, recent, un magazin la Alexandria. În primele zile, teleormănenii s-au îmbulzit să cumpere produse de la noul shop.

Nu este prima alertă alimentară pentru supermarketul în cauză. În cursul timpului au mai fost depistate napolitane și semințe contaminate cu Salmonella sau chifteluțe de cod, în stil scandinav suspiciuni de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*