Heniu Prundu Bârgăului – Universitatea Alexandria 1-0

în Sport

universitatea fbDuminică, 5 octombrie 2014, s-a desfășurat etapa a IV-a a Superligii de fotbal feminin, în cadrul căreia Universitatea Alexandria a pierdut la limită, scor 1-0, în fața echipei Heniu Prundu Bârgăului (BN).

Ambele echipe sunt nou promovate în Superligă, iar până la acest meci nu s-au mai întâlnit pe teren. După partida în care ambele echipe și-au împărțit ocaziile de gol, victorioasă a ieșit echipa gazdă, cu un gol marcat în minutul 89.

În 11-le de start al Universității s-au aflat: Neagu Ruxandra, Butoi Diana, Dumitrache Oana, Jderu Patricia, Mazilescu Maria, Nica Andreea, Dita Andreea, Deca Nicoleta, Săvescu Iulia, Boldeiu Ana Maria, Vasile Ana Maria.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*