„Harta Spăgii din Spitale” pe iunie – Teleorman, în top pentru a doua lună consecutiv

în Actualitate/Administratie/Dezvăluiri/Sănătate

Clujeanul Dragoș Vana, fondatorul site-ului Graphs.ro, a realizat, din nou, Harta Șpăgii în spitalele din România, conform datelor colectate în Mecanismul de Feedback al Pacientului al statului.

Dragoș Vână a realizat o nouă hartă a șpăgii în spitale, iar județul Teleorman se situează în fruntea clasamentului, câștigând „trofeul” pentru a doua lună consecutiv. Procentul de șpăgi în spitalele din Teleorman înregistrează 7.30%. Aceasta înseamnă că pacienții și familiile lor sunt forțați să plătească pentru a primi servicii medicale de calitate sau pentru a beneficia de tratamente adecvate.

„Harta Spagii din Spitale pe luna iunie? Avem… Harta Spagii: https://www.graphs.ro/feed_auto_judet_harta.php?q=9

Pentru a doua luna la rand, Tulcea e la 0% spaga, desi are foarte putine chestionare completate, asa ca ma gandesc ca nu e foarte reprezentativ, dar e interesant oricum.

Urmeaza secuimea cu Harghita (0.38%) si Covasna (0.52%).Bucurestiul (1.79%) este putin sub media tarii (1.85%), ca de obicei.Iar la polul opus, avem judetele din sudul tarii: Giurgiu (5.31%), Mehedinti (7.14%) si judetul Teleorman (7.30%) care castiga trofeul a doua luna consecutiv.

Meriti o cafea: https://www.buymeacoffee.com/graphsro”, a spus Dragoș Vână.

Dragoș Vână este cunoscut pentru investigațiile sale independente și eforturile de a dezvălui practicile corupte din Sănătate. Harta șpăgii în spitale realizată de acesta reprezintă o contribuție semnificativă în lupta împotriva corupției și în promovarea transparenței în sistemul medical.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*