liberinteleorman.ro

Harta șpăgii în spitale pentru luna noiembrie 2023 – Teleorman, în top 3

5 decembrie 2023
Advertisement

Într-o analiză meticuloasă a datelor privind „harta șpăgii în spitale”, din luna noiembrie 2023, Dragoș Vana aduce în atenție o realitate sumbră: județul Teleorman rămâne în topul corupției din sănătate în România. Cifrele prezentate în raport dezvăluie o creștere semnificativă a fenomenului, aruncând o umbră asupra integrității sistemului medical local.

Județele aflate la coada clasamentului atrag atenția prin cifre îngrijorătoare. În mod alarmant, Giurgiu (5.50%), Teleorman (5.14%), și Dâmbovița (5.05%) se află toate la peste 3 ori media națională, semnalând o situație precară și presantă în aceste zone, cu implicații serioase asupra sistemului de sănătate local.

„Harta Spagii” pentru luna Noiembrie 2023. Imbucurator, media nationala a scazut de la 1.59% in luna Octombrie la 1.53% in Noiembrie. Ca de obicei, judetele fruntase sunt din zona geografica a celor cu care v-am obisnuit: Cluj (0.56%), Timis (0.83%), Salaj (0.87%). Tot ca de obicei, judetele de la coada clasamentului, unde se cere cel mai multa spaga sunt din sudul tarii: Giurgiu (5.50%), Teleorman (5.14%), Dambovita (5.05%). Toate de peste 3 ori media nationala. Elegant. Bucurestiul, ca de obicei se siuteaza aproape de media nationala cu 1.44%”, a arătat Dragoș Vana.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Condițiile de muncă în domeniul forestier, verificate de ITM

Următorul articol

Caravana Excelenței în Educație, în județul Teleorman – Diplome și premii pentru 239 de elevi și 131 de profesori

Cele mai recente articole de Actualitate