Handbal: Meci de verificare între nou promovata CSM Alexandria și Dinamo

în Sport

Miercuri, echipa de handbal masculin CSM Alexandria a avut un meci de verificare cu Dinamo, în sala din Ștefan cel Mare, București.

Nou promovata CSM Alexandria, echipă pregătită de Constantin Ștefan, a susținut astăzi un meci de verificare în presezon cu trupa antrenată de Xavier Pascual – Dinamo – campioana României la handbal masculin.

Au fost patru reprize de câte 15 minute. Echipa de handbal masculin din Alexandria va juca în Liga Zimbrilor pentru prima dată.

Primul meci oficial al acestui sezon va fi în Supercupa României (Dinamo – HC DS Constanța), partidă care se va disputa la Alexandria, pe 25 august.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*