Hai la concertul lui Horia Brenciu!

în Cultură

Monica Vasilescu

Mai e o lună până la concertul pe care Horia Brenciu îl va susține la Alexandria. Artistul, alături de HB Orchestra, va face un show în stilul său caracteristic la Sala Polivalentă din capitala Teleormanului, vineri, 26 mai 2017, începând cu ora 20.00. De pe scenă se vor auzi cântece cunoscute precum: ”Fac ce-mi spune inima”, ”Lucruri simple”, ”Dacă-ai ști”, dar și piesa nou promovată ”Say yes, say no”.

Evenimentul este organizat de KARPAT ADVENTURES TEAM, iar biletele pot fi achiziționate din locațiile partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Cărturești, Humanitas, Diverta, benzinăriile OMV și hypermarket-urlie Carrefour, dar și accesând următorul link: http://www.eventim.ro/ro/bilete/horia-brenciu-hb-orchestra-alexandria-sala-sporturilor-460778/event.html

Prețul unui bilet diferă în funcție de locul dorit: VIP – 200 lei, Categoria 1 – 120 lei, Categoria 2 –  80 lei, Categoria 3 – 50 lei. Organizatorii îi îndeamnă pe cei care iubesc muzica lui Horia Brenciu să-și rezerve din timp un loc în sală pentru o rânduială mai bună a desfășurărilor de forțe.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*