liberinteleorman.ro

Hai la concertul lui Horia Brenciu!

26 aprilie 2017

Monica Vasilescu

Mai e o lună până la concertul pe care Horia Brenciu îl va susține la Alexandria. Artistul, alături de HB Orchestra, va face un show în stilul său caracteristic la Sala Polivalentă din capitala Teleormanului, vineri, 26 mai 2017, începând cu ora 20.00. De pe scenă se vor auzi cântece cunoscute precum: ”Fac ce-mi spune inima”, ”Lucruri simple”, ”Dacă-ai ști”, dar și piesa nou promovată ”Say yes, say no”.

Evenimentul este organizat de KARPAT ADVENTURES TEAM, iar biletele pot fi achiziționate din locațiile partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Cărturești, Humanitas, Diverta, benzinăriile OMV și hypermarket-urlie Carrefour, dar și accesând următorul link: http://www.eventim.ro/ro/bilete/horia-brenciu-hb-orchestra-alexandria-sala-sporturilor-460778/event.html

Prețul unui bilet diferă în funcție de locul dorit: VIP – 200 lei, Categoria 1 – 120 lei, Categoria 2 –  80 lei, Categoria 3 – 50 lei. Organizatorii îi îndeamnă pe cei care iubesc muzica lui Horia Brenciu să-și rezerve din timp un loc în sală pentru o rânduială mai bună a desfășurărilor de forțe.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Seară de dialoguri la Alexandria. Cotidianul & Fundația Alexandrion, despre presă și performanță în sport și business

Următorul articol

Florin Piper Savu este al doilea vicepreședinte al CJ

Cele mai recente articole de Cultură