liberinteleorman.ro

Guvernarea Ciolacu a îngenuncheat România! – Mesajul deputatului Ică Calotă

5 decembrie 2023

Guvernarea Ciolacu a îngenuncheat România! – este mesajul Partidului Republican din România, partid liberal-conservator component al Alianței pentru Unirea Românilor – A.U.R.

„Dramatic! Peste 90% dintre români sunt afectați de creșterea prețurilor, potrivit unui sondaj CURS. Anul trecut, același institut vorbea de 57%. Oare cele câteva procente dintre conaționali care nu se declară afectați de aceste creșteri exagerate de prețuri sunt apropiații actualului premier Ciolacu, același care acum o lună ne explica ce coș bogat de cumpărături face el cu 100 de lei?!

Realitatea economică a românilor este total diferită de realitatea economică a lui Marcel Ciolacu și a membrilor actualului Guvern. Ce ziceți: Mai tolerăm această indiferență obraznică a guvernanților față de noi, românii?! Noi i-am adus aici, noi putem să ne facem singuri dreptate în 2024, la vot!”, a publicat deputatul Ică Florică Calotă pe pagina sa de Facebook.

Partidul Republican din România – P.R.R. a anunțat deschiderea filialei județene Teleorman. Partidul Republican din România este partid liberal-conservator și este component al Alianței pentru Unirea Românilor – A.U.R., susținând aceleași valori fundamentale: familia, națiunea, credința și libertatea. Cațan Alina este președinte Partidul Republican din România, filiala Teleorman.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Autoturism răsturnat, la Moșteni – Două persoane au MURIT

Următorul articol

Activități culturale, la Drăgănești Vlașca – Ziua de sâmbătă, dedicată filmelor

Cele mai recente articole de Actual

Ț𝐢-𝐚𝐢 𝐝𝐨𝐫𝐢𝐭 𝐯𝐫𝐞𝐨𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐬𝐚̆ 𝐟𝐚𝐜𝐢 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐟𝐚𝐦𝐢𝐥𝐢𝐚 𝐩𝐨𝐦𝐩𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐦𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐢? 𝐀𝐜𝐮𝐦 𝐚𝐢 𝐨𝐜𝐚𝐳𝐢𝐚

Pentru anul de învățământ 2024 – 2025, 𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭̦𝐚̆ „𝐀.𝐃. 𝐆𝐡𝐢𝐜𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐨𝐫𝐦𝐚𝐧 recrutează candidați pentru locurile aprobate