liberinteleorman.ro

Guvernarea Ciolacu a îngenuncheat România! – Mesajul deputatului Ică Calotă

5 decembrie 2023

Guvernarea Ciolacu a îngenuncheat România! – este mesajul Partidului Republican din România, partid liberal-conservator component al Alianței pentru Unirea Românilor – A.U.R.

„Dramatic! Peste 90% dintre români sunt afectați de creșterea prețurilor, potrivit unui sondaj CURS. Anul trecut, același institut vorbea de 57%. Oare cele câteva procente dintre conaționali care nu se declară afectați de aceste creșteri exagerate de prețuri sunt apropiații actualului premier Ciolacu, același care acum o lună ne explica ce coș bogat de cumpărături face el cu 100 de lei?!

Realitatea economică a românilor este total diferită de realitatea economică a lui Marcel Ciolacu și a membrilor actualului Guvern. Ce ziceți: Mai tolerăm această indiferență obraznică a guvernanților față de noi, românii?! Noi i-am adus aici, noi putem să ne facem singuri dreptate în 2024, la vot!”, a publicat deputatul Ică Florică Calotă pe pagina sa de Facebook.

Partidul Republican din România – P.R.R. a anunțat deschiderea filialei județene Teleorman. Partidul Republican din România este partid liberal-conservator și este component al Alianței pentru Unirea Românilor – A.U.R., susținând aceleași valori fundamentale: familia, națiunea, credința și libertatea. Cațan Alina este președinte Partidul Republican din România, filiala Teleorman.

Advertisement

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate


Articolul precedent

Autoturism răsturnat, la Moșteni – Două persoane au MURIT

Următorul articol

Activități culturale, la Drăgănești Vlașca – Ziua de sâmbătă, dedicată filmelor

Cele mai recente articole de Actual

Miercurea alarmelor! Sirenele vor suna în Teleorman

❗️Astăzi, în intervalul orar 10.00-11.00, va avea loc exercițiul de alarmare publică, „𝗠𝗜𝗘𝗥𝗖𝗨𝗥𝗘𝗔 𝗔𝗟𝗔𝗥𝗠𝗘𝗟𝗢𝗥”, cu scopul de a verifica funcționarea sirenelor pe