liberinteleorman.ro

Groapă semnalizată cu tehnică de Ciolănești

24 august 2015
Advertisement

ciolanesti

Gropile și șanturile au devenit o prezenţă obişnuită pe drumurile Teleormanului, iar conducătorii auto sunt nevoiţi să se adapteze situaţiei, transformându-se în experţi în ocolirea lor.
Și autoritățile, desigur, le oferă un sprijin. La Ciolănești, de exemplu, pentru ca misiunea șoferilor să fie mai uşoară, o groapă din mijlocul carosabilului a fost evidenţiată cu ajutorul unei crăci plină cu ambalaje de la diferite produse. Mai pe românește, a fost pusă o sorcovă pe axa drumului care te duce cu gândul în vremurile primitivismului. Să mai zică cineva că oficialii noștri nu se ocupă de starea şoselelor…

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

La ce-l folosim pe Edi Oprea?

Următorul articol

Frații Râciu, unul arestat, celălalt eliberat

Cele mai recente articole de Actualitate