Grădinița nr.8 a celebrat frumusețea copilăriei

în Educatie
Pe data de 31 mai, Grădinița cu P.P. Nr 8 Alexandria a celebrat ,, Ziua Internațională a Copilului, având că tema ,, Copilăria mea de vis!”
Cadrele didactice Gheorghe Livia, Miloș Ioana, Calotă Mirela, Olteanu Alina, Mone Mirela și Virici Valentina au organizat, spre bucuria și entuziasmul copiilor, o petrecere devenită deja tradiție în grădiniță. Cele trei grupe au prezentat dansuri tematice, apoi au sărbătorit prin activități și jocuri recreative în curtea grădiniței și au fost răsplătiți cu tort delicios pregătit de doamna administrator Dincă Gina. La activitatea desfășurată au participat directorul unității prof. Trăila Cornelia și părinții unora dintre preșcolari.
La mulți ani minunați copiilor și adulților cu suflet de copil! Să păstrăm puritatea și frumusețea ce se oglindesc în ochii copilăriei!

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*