liberinteleorman.ro

Gogoși electorale de la Victor Drăgușin – PAMFLET

20 martie 2024
Advertisement

Chef Victor Drăgușin se apucă de făcut gogoși, după ce ni le-a vândut preț de 4 mandate! Gurile rele spun că a fost înlocuită vestita găleată pesedistă roșie cu: făină, zahăr, ulei, mălai și bere, cu modalități mai rafinate: concursuri gourmet de gătit tradițional, căci după acest concurs va mai urma încă unul pentru pască și cozonaci și, de ce nu, unul inedit de colivă! Juriul este format din cei 3 șefi: Chef Victor Drăgușin, Augustin Ioan și subșef: Cornelia Ene.

Lipsesc motivat: Chef turnător în farfurie și la securitate – Tăbăcitu Ștefan, scos în afara bucătariei din motive de igienă morală, precum și Primul Șef al județului – Liviu Dragnea, care a gătit la Restaurant Rahova și pe canalul de youtube mâncare tradițională suveranistă, cu care a dat faliment!

Gogoşile sunt produse hipercalorice, cu un conţinut ridicat de grăsimi trans şi zahăr sub diverse forme, fapt care nu le recomandă să facă parte din alimentaţia celor care suferă de boli cardiovasculare, renale şi sindrom metabolic etc. Așadar, te întrebăm Victor Drăgușin: ,,tu știi ce mănânci?”.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

15 șoferi au fost prinși conducând sub influența drogurilor de la începutul lui 2023

Următorul articol

Un autoturism a intrat într-un cap de pod, la Baciu! Două persoane au ajuns la UPU

Cele mai recente articole de Politica altfel