Glumă macabră la PSD Roșiorii de Vede: sicriu, cruci și mesaje funebre la ușa partidului

în Actualitatea politică/Dezvăluiri

O glumă macabră a scos astăzi din amorțire orașul Roșiorii de Vede. La sediul PSD din oraș, unde se află si cabinetul parlamentar al lui Carmen Daniela Dan, niște teleormăneni au organizat un priveghi ca la carte. Un sicriu, mai multe cruci și mesaje specifice unei înmormântări au fost amplasate în fața sediului PSD Roșiorii de Vede. De asemenea, o fotografie a lui Ilie Gâzea, teleormăneanul ucis de gazele aruncate de jandarmerie la 10 august, tronează în fața sediului, cu mesajul: “Ucis de Carmen Dan! Nu te uităm!”.
Unele dintre mesaje îl vizează pe fostul lider PSD din Teleorman, Liviu Dragnea, considerat artizanul priveghiului: “Dragnea, omul lucrului bine făcut, PSD-ul chiar l-a rupt “sau “Dragnea, iohanist de bază face PSD – ul varză”. Pe cruce scrie “PSD istorie”, iar pe capacul sicriului : “Fără regrete, lumânări, colivă, PSDead Forever”! ”

Rezultatul alegerilor prezidențiale a fost, se pare, o bucurie pentru mulți teleormăneni, iar gluma de la Roșiori, chiar macabră, arată că oamenii din Teleorman nu se mai tem de PSD.

Jurnalist de investigație și autor. Co-fondator al publicației Liber în Teleorman, corespondent Europa FM, colaborator al mai multor site-uri de știri. Absolventă a programului pentru jurnaliști de investigație “Edward R. Murrow”, finanțat de guvernul SUA. Specializare în Fact-Checking la Poynter Institute, Florida. Autoarea a cinci cărți de beletristică, cea mai recentă apariție editorială a sa fiind romanul Cei Care Nu Mint.

6 Comments

  1. Alegerile nu mai au logica. I se da omului sansa sa spuna pe cine vrea la putere. Dar nu e bine. El trebuie sa l convinga si pe x si pe y ca cel pe care il voteaza el, trebuie sa l voteze tot satul. Tu nu poti sa ai o opinie diferita pt ca te ataca toata lumea.

    Iohanis a fost facut sfant. Daca vreti o schimbare, trebuie sa l votati pe el. Dar omul asta a fost la putere in ultimi 5 ani si tara nu sa schimbat mult. Inca 5 ani nu va schimba nimic. Ma intreb daca cei care au facut acuma campanie pt noul presedinte vor ridica mana in fata popurolui si isi vor cere scuze pt 5 ani irositi?

    Nu ca ca Dancila ar fi facut Romania mai bogata, dar daca esti asa mare sustinator al unui candidat, trebuie sa ai si motive. Ce draci a facut omu asta sa fie vazut ca salvator? Comparat cu noul Trump. Poi Trump a rulat milarde, a facut combinatii pe toata planeta, etc. Asta e un profesor de fizica cu o avere nejustificata

    Uimitor. Paleologu era ideal. Dar romanii nu iubesc linistea. Trebuie scandal

  2. Doar urmeaza indemnul presedintelui de a distruge PSD definitiv.Si national-socialistii au procedat la fel in Germania anilor 30.

  3. Amice .Lacunara gindire ai.Atributiile presedintelui sint limitate .Guvernul este cel care raspunde in primul rind de ce se face sau s a facut.Presedintele Johanis s a luptat cu mijloaele pe care i le confera Constitutia Ca Romania sa si tina drumul european ,drum pe care bolsevicii psd de 30 ani tot incearca sa l devieze ,tinind astfel Romania in inapoiere.

  4. psd = marx ,engels lenin ,stalin,iliescu = crime contra umanitatii.Este necesar sa dispara asa entitate .De mult trebuia scos in afara Legii .Voi musculitele care a ti cazut in plasa psd unii nevinovati ,necunoscatori parasiti rapid aceasta corabie infecta psd,ptr.a nu deveni partasi la bestialitatile psd ciuma rosie.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*