liberinteleorman.ro

Gheorghe Budică ține în mână ”arma prostului”

15 iunie 2016

Monica Vasilescu

gheorghe budicaBÂRFE: Primarul de la Orbeasca a trecut cu brio de examenul electoral. Cu instinctele comuniste la purtător, cu amenințări și gălăgie continuă, el a reușit să-și vadă rezultatul dorit în comuna pe care nu a înflorit-o, dar a știut să o subjuge. Cu tot scorul de 80 și ceva la sută, Gheorghe Budică nu-i iartă pe cei care s-au pus contra sa în campania electorală și, așa cum prevede democrația pe care o dorim cu toții, au avut viziuni diferite de roșul aprins. Care roșu, fie vorba între noi, nu știm cât este de aprins la Budică, la el politica fiind mai mult o chestiune de orgoliu personal. Atât de mare orgoliul încât, imediat după numărarea voturilor care i-au pus pentru încă patru ani scaunul de primar sub fund, s-a gândit la metode de a se răzbuna pe cei care simt și gândesc diferit. Oamenii locului spun că, în tandem cu organele care-i stau la ordin, Budică a început răzmerița în propriul stil, fiind una dintre persoanele publice din județ care au înălțat răutatea la rang de sentiment legitim. Nu așa se face, dar nu ne aștptăm ca Gheorghe să știe că iertarea este și ea o manieră teribilă de a te răzbuna pe cineva.

Advertisement

Monica Vasilescu

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

3 Comments

 1. 1. D-na Monica, d-na sunteti sau nu consecventa in afirmatii?

  Pai cum d-na acum ziceti ca „rezultatul dorit în comuna pe care nu a înflorit-o, dar a știut să o subjuge” si acum ceva timp, intr-un articol din 2014 afirmati cat se poate de categoric ca la Orbeasca nu-s probleme:

  https://liberinteleorman.ro/primarul-gheorghe-budica-are-bani-are-proiecte-la-orbeasca-nu-s-defecte/

  2.D-na dar despre ce razbunare este vorba? In calitate de cititor al ziarului d-voastra care a votat de altfel BUDICA GHEORGHE in 5 iunie 2016 astept un articol lamuritor.

  • Domnule secretar, îmi place să cred că sunteți suficient de inteligent pentru a realiza că este vorba despre două lucruri diferite, astfel că nu avem ce lămuri în articole ulterioare.Asta cu răzbunarea… doar pe plan local.

   • 1. Nu sunt secretar. Si e foarte simplu sa va dati seama ca spun 100% adevarul cand fac afirmatia aceasta.

    2. Inca o data reiterez intrebarea dar sub o alta forma poate de data aceasta aveti suficient inteligenta sa nu va mai eschivati folosind retorica jurnalistica: Ce inseamna „comuna pe care nu a inflorit-o” sau altfel spus in acceptiunea dumneavoastra ce ar insemna comuna inflorita?

    Toate bune.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Banner

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Olimpicii din Teleorman au fost premiați de CJ

Următorul articol

Ionuț Neacșu are firmă ce azi se afirmă

Cele mai recente articole de Bârfe

Există PLUS în Teleorman?!

Monica Vasilescu Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii – rezumat la PLUS – a fost lansat sâmbătă, 15 decembrie, la Cluj Napoca, de