liberinteleorman.ro

Gestiunea IT din Primăria Alexandria – personaj principal: fina Cristina

Advertisement

Cristina Teodorescu, directorul de cabinet al primarului Victor Drăgușin, cunoscută mai cu seamă pentru nășia strategică decât pentru vreo activitate din fișa postului făcută cu succes, se preocupă îndeaproape de imaginea primarului. Pentru asta ea are în gestiune 4 laptopuri, 1 notebook și 2 aparate foto, bunuri în valoare 30.593 lei. Rezultatul muncii sale lasă, însă, de dorit dacă ne amintim faptul că nașul Drăgușin voia să dea jumătate de milion de euro unui trust de presă pentru imagine.

Consilierul local al municipiului Alexandria – Gabriel Bulumac a depistat și alte personaje din administrația publică locală care gestionează echipamente IT.

„Personajele mitologice din primăria Alexandria! Astăzi vă voi prezenta două dintre ele: Primul personaj este ceva mai celebru, este vorba despre fina preferată a actualului primar, Cristina Teodorescu (director cabinet la compartimentul cabinet primar/la nașu, cu un modest salariu de 14.747 lei). Articolele despre acest personaj de poveste sunt nenumărate, dar tot timpul apar informații uluitoare atât despre domnia sa, cât și despre soțul domniei sale – Octavian Teodorescu (dublu angajat la primăria Alexandria și la una dintre societățile ce intră în subordinea Consiliului Local/ lucrează din greu câte 16 ore pe zi pentru două salarii modeste 9360 lei și 4419lei). Ei bine, aceasta are luate de la primărie spre folosință (de la nașu Victoraș pentru fina) 4 laptopuri, 1 notebook și 2 aparate foto, adică electronice în valoare 30.593 lei. Lucrează în online mai ceva ca un cerber. Normal că nu putea lucra cu un singur laptop, dacă are zece mâini….

Cel de-al doilea personaj este Cosmin Costea, el este și mai potent în online! Acesta, deși este singurul angajat în Compartimentul Programe Informatice și Monitor Oficial Local, în mod straniu are luate spre folosință de la primărie nu mai puțin de 6 laptopuri, 1 notebook și 2 calculatoare, în valoare de 32.171. Probabil lucrează câte puțin pe zi la fiecare dintre ele, să nu se plictisească la unul singur.

Cineva răutăcios ar putea spune că aceste calculatoare pot fi folosite în online, pentru că în total sunt 14 ip-uri de pe care se poate comenta și se poate posta sub diverse nume false sau inventate și nu vor să li se vadă urma, dar eu nu cred una ca asta. Legenda spune că primaria postacă e ca ceapa! Are mai multe straturi care trebuie să laude mărețele realizări ale lui NicVic și trebuie să-i atace pe contestatarii acestuia: stratul ziaristelor angajate pe te miri unde, stratul postacului strateg șef, stratul angajaților din primărie cu multe calculatoare și ip-uri, stratul gros al angajaților din societățile comerciale ce intră în subordinea Consiliului Local, etc. În rest, totul pare a fi normal, omul și calculatorul. Numai cei doi au abilități speciale în online”, spune liderul consilierilor locali ai PNL – Gabriel Bulumac.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

Publicitate

Publicitate

Articolul precedent

Petre Daea: „La Zimnicea, în locul unde sunt pompele de irigații, se face plajă”

Următorul articol

Accident grav de circulaţie între Zimnicea şi Fântânele: Două persoane au rămas încarcerate

Cele mai recente articole de Actualitatea politică