Georgian și Miklea, fiii lui Dan Finuțu’, liberi pentru a merge la Biserică

în Actualitate

Monica Vasilescu

dan_finutu_casaAcuzați de săvârșirea unor infracțiuni de evaziune de milioane euro, cei doi fii ai cunoscutului om de afaceri Dan Finuțu’ nu s-au mulțumit doar cu decizia de a fi arestați la domiciliu. Ei au cerut instanței posibilitatea de a părăsi casa pentru câteva ore, pentru a merge la Biserică.

În acest sens, Tribunalul București a admis în parte cererea formulată de inculpații Stan Ilie Miklea și Stan Georgian. Permite inculpaților să părăsească imobilul în care au obligaţia de a sta pe durata măsurii arestului la domiciliu dispusă faţă de aceștia, după cum urmează: în fiecare duminică din lună, în intervalul orar 08:30-12:30, pentru a participa la ritualurile religioase defășurate la Biserica Sfânta Treime Ghencea din București, sector 5.

Totodată, instanța a hotărât că, în a doua și a patra săptămână din fiecare lună, sâmbăta, în intervalul orar 09:00-13:00, cei doi se pot deplasa la mormântul defuncților Stan Dan și Bureață Mariana (părinții inculpaților) din localitatea Buzescu.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*