Georgian și Miklea, fiii lui Dan Finuțu’, liberi pentru a merge la Biserică

în Actualitate

Monica Vasilescu

dan_finutu_casaAcuzați de săvârșirea unor infracțiuni de evaziune de milioane euro, cei doi fii ai cunoscutului om de afaceri Dan Finuțu’ nu s-au mulțumit doar cu decizia de a fi arestați la domiciliu. Ei au cerut instanței posibilitatea de a părăsi casa pentru câteva ore, pentru a merge la Biserică.

În acest sens, Tribunalul București a admis în parte cererea formulată de inculpații Stan Ilie Miklea și Stan Georgian. Permite inculpaților să părăsească imobilul în care au obligaţia de a sta pe durata măsurii arestului la domiciliu dispusă faţă de aceștia, după cum urmează: în fiecare duminică din lună, în intervalul orar 08:30-12:30, pentru a participa la ritualurile religioase defășurate la Biserica Sfânta Treime Ghencea din București, sector 5.

Totodată, instanța a hotărât că, în a doua și a patra săptămână din fiecare lună, sâmbăta, în intervalul orar 09:00-13:00, cei doi se pot deplasa la mormântul defuncților Stan Dan și Bureață Mariana (părinții inculpaților) din localitatea Buzescu.

Monica Vasilescu este redactor Realitatea.net și profesează ca jurnalist din anul 2007. Și-a început cariera în presa locală din județul Teleorman și a scris la mai multe publicații specializate pe investigații și subiecte anticorupție. A fost corespondent și colaborator al mai multor site-uri de știri în domenii precum: politic, social, eveniment, justiție. Este co-fondator al publicației Liber în Teleorman, premiată în cadrul Galei Superscrieri, în anul 2019, la secțiunea „Presă Locală”, cu diploma pentru "Curaj, Răbdare și Adevăr".

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

*